Održana je konferencija sa ciljem upoznavanja sa mogućnostima korišćenja sredstava iz IPARD fondova

01. 02. 2018.

Zadružni savez Vojvodine u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine organizovao je konferenciju sa ciljem upoznavanja sa mogućnostima korišćenja sredstava iz IPARD fondova za predstavnike zemljoradničkih zadruga i poljoprivrednike. Konferencija je održana u velikoj sali za sastanke Privredne komore Vojvodine u Novom Sadu, 01.02.2018. godine, uz prisustvo više od sto predstavnika zemljoradničkih zadruga i poljoprivrednika.
U uvodnom delu konferencije, prisutnima su se obratili: Radislav Jovanov, predsednik Zadružnog saveza Vojvodine, Boško Vučurević, predsednik Privredne komore Vojvodine, i Danilo Golubović, savetnik ministra za evropske integracije.
U nastavku konferencije, održano je predavanje stručnog konsultanta o mogućnostima korišćenja sredstava iz IPARD fondova u 2018. godini. Na pitanja prisutnih, odgovarao je tim stručnih konsultanata sačinjen od domaćih predstavnika i predstavnika iz Slovenije.
Cilj konferencije je bio da se predstavnici zemljoradničkih zadruga i poljoprivrednici ispravno i detaljno informišu o mogućim načinima korišćenja IPARD fondova. Konferenciju su propratili brojni mediji.

Arhiva